Vår vision

"Att beakta naturen"

Städfirma växjö

Vår kvalitetsgaranti ger dig som kund skydd för ett korrekt utfört arbete eller få det åtgärdat om du anmäler det senast 3 dagar efter utförd tjänst. Synpunkter på städningen eller personal ska lämnas senast 3 dagar efter utförd tjänst. När en kund väljer att boka en av våra tjänster får kund alltid ett prisförslag, checklista samt allmänna villkor där vår garanti står med.

Swepan strävar efter en hållbar utveckling där vårt ekologiska fotavtryck begränsas vid största möjlighet samtidigt som vi lyckas driva en verksamhet med kunden i fokus. Hållbar kvalitetsutveckling syftar till att skapa tjänster där vi har ekonomisk hållbarhet, social hållbarhet och ekologisk hållbarhet utan att vi äventyrar senare generationers möjlighet för utveckling. Det finns mycket vi alla kan göra för att begränsa den negativa påverkan vi människor idag orsakar som egentligen inte behöver vara kostsamt utan det går även att spara pengar på att vara klimatsmart! Det vi på Swepan bland annat försöker uppehålla är att noga välja våra leverantörer av rengöringsmaterial. De märkningar vi kollar efter är följande: Eu-ecolabel, grön såpa (tillverkade i Sverige), 100% Natural cleaning particles, Svanen miljömärkt, Cleanright.eu (voluntary sustainabilty initiative), flaskor med skumspray (ger mindre aerosolspridning i luften) och flaskor med 100% återvunnen plast etc. 

Vi ser det som mycket positivt när vi får tips & råd om bättre och mer hälsosamma produkter från våra kunder och leverantörer, så tveka inte och kontakta oss! info@swepan.se

Vi arbetar med 5S på Swepan för vår kvalitetsutveckling – Sortera (seiri 整理), strukturera (seiton 整頓), städa  (seiso 清掃), standardisera (seiketsu 清潔), skapa en vana/självdisciplin (shitsuke 躾).

Vi strävar efter att minimera slöseri som orsakar
fel, misstag och personskador.

LEAN Produktion eller (TPS – Toyota Production System) är Swepans val av filosofi och tankesätt. Vårt mål är att leverera tjänster som är till värde för kunden utan onödiga, kostsamma och krångliga moment.

Vår vision är “att beakta naturen” – vi arbetar och strävar efter att ha ekonomisk hållbarhet, social hållbarhet och ekologisk hållbarhet utan att vi äventyrar senare generationers möjlighet för utveckling. Vi gör gröna val i organisationen för att på riktigt vara ett grönt val för våra kunder!

Swepan är en städfirma som erbjuder låga och fasta priser på städtjänster såsom Hemstädning/veckostädning, flyttstädning, storstädning i Växjö, Alvesta, Lessebo, Tingsryd, Lenhovda, Åseda, Rottne, Braås med omnejd.