Här samlar vi alla våra erbjudanden så du enkelt kan finna dem!

Att flytta är en lång och tröttsam process. Låt oss ta hand om städningen på din bostad medans du kan packa upp och inreda ditt nya hem. I vår flyttstädning ingår även fönsterputs. Att bedöma städningen är en subjektiv fråga, därför har vi nöjd kund-garanti vilket innebär att du som kund hör av dig till oss inom 3 dagar om du eller hyresvärden inte skulle vara nöjda med städningen och vi är snabbt på plats för att åtgärda det. 

Känner du någon eller några som är intresserade av hemstädning? Mejla oss kontaktuppgifter till dem på info@swepan.se så tar vi kontakt. Om de blir abonnemangskunder hos oss så bjuder vi dig på en hemstädning värd 2 – 4 timmar (beroende på bostadsyta).*

Se hemstädning >>

Låt oss ta hand om det som många anser vara tråkigt och tidskrävande. Vi gör jobbet åt dig, medan du kan slappna av och tillbringa din tid på annat som du tycker om. Prova på vår hemstädning för endast 95 kr i timmen!* 

Se hemstädning >>

 

När du bokar taktvätt uppge följande rabattkod för att få 10% prisavdrag! Rabattkod: SwepanTak10 

Se takbytarna.nu >>

Erbjudande de 2 första månaderna för dig som bokar hemstädning från 8 mars – 31 april.* UTGÅTT, kommer igen så håll utkik!

Se hemstädning >>

*Priserna är efter 50% rutavdrag. Framkörningsavgift från 99 kr tillkommer. Städmaterial har vi med oss så ni inte behöver tänka på det! Kan ej kombineras med andra erbjudanden.